'Meer discotheken'

18 Februari 2016

GroenLinks wil dat er meer dansgelegenheden komen in Leiden. De partij vindt dat er in de horecavisie van de gemeente ‘wordt ingezet op terugdringing of handhaving van het huidige aanbod van uitgaansconcepten gericht op dansen’. Volgens GroenLinks is er juist behoefte aan méér discotheken, clubs en danscafés. De fractie roept het college van burgemeester en wethouders dan ook in een motie op om meer danslocaties binnen en buiten het centrum te realiseren. De partij stelt bijvoorbeeld voor om eens goed te kijken naar een dansgelegenheid in het Kraftpark, naast de Leidse Schans. Wel moet de mogelijke uitbreiding van het aantal danslocaties in goede samenspraak met buurtbewoners plaatsvinden. De dansmotie die samen met Leefbaar Leiden, D66 en de PvdA werd ingediend, is unaniem aangenomen door de gemeenteraad.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

18 Februari 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

18 Februari 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

18 Februari 2016