Dyslexiefraude

11 Februari 2016

Het is een fluitje van een cent voor om een valse dyslexieverklaring aan te vragen, stelt het VARA-televisieprogramma Rambam. In de uitzending van deze week werd redacteur Nesim Ahmadi erop uitgestuurd om een valse verklaring te bemachtigen. Drie bureaus verklaarden hem onterecht dyslectisch. DUO zegt in een interview met de Volkskrant daarentegen nooit te hebben gehoord van dyslexiefraude onder studenten. Wel zegt het ‘benieuwd’ te zijn naar dubieuze verklaringen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

11 Februari 2016

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

11 Februari 2016

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

11 Februari 2016