Para-roeister trekt blik

16 December 2015

Para-roeister Annika van der Meer is afgelopen weekend tijdens het NK Indoorroeien Nederlands Kampioene Trunk Arms geworden. Binnen deze categorie roeien deelnemers alleen met de rug en armen. De Njordroeister hoopt op deelname aan de Paralympics in Rio. En er was meer goed nieuws voor Njord. Roeister Nicole Beukers werd met haar ploeg tijdens het Topsportgala Amsterdam verkozen tot sportploeg van het jaar. De vrouwen dubbelvier waar zij in roeit, zal dankzij een derde plaats op het WK bij de Olympische Spelen aan de start verschijnen.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

16 December 2015

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

16 December 2015