Para-roeister trekt blik

16 December 2015

Para-roeister Annika van der Meer is afgelopen weekend tijdens het NK Indoorroeien Nederlands Kampioene Trunk Arms geworden. Binnen deze categorie roeien deelnemers alleen met de rug en armen. De Njordroeister hoopt op deelname aan de Paralympics in Rio. En er was meer goed nieuws voor Njord. Roeister Nicole Beukers werd met haar ploeg tijdens het Topsportgala Amsterdam verkozen tot sportploeg van het jaar. De vrouwen dubbelvier waar zij in roeit, zal dankzij een derde plaats op het WK bij de Olympische Spelen aan de start verschijnen.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

16 December 2015

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

16 December 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

16 December 2015