Den Haag betaalt voor nieuwe reeks moocs

16 December 2015

De rechtenfaculteit wil drie nieuwe internetcollegereeksen aan gaan bieden. Deze zogeheten moocs (massive online open courses) moeten betrekking hebben op internationaal publieksrecht en de rol van Haagse instellingen en tribunalen daarin. Het pakket samen heeft de titel ‘Mooc specialization in International Law’, en moet behalve studenten ook mensen uit de praktijk, zoals journalisten en diplomaten aan gaan spreken. De cursussen zijn gratis te volgen voor studenten van over de hele wereld. Het eerste onderdeel, door prof. Larissa van den Herik, wordt betaald door de Universiteit Leiden en de faculteit Rechten. Het geld voor de andere twee moocs komt van de gemeente Den Haag.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

16 December 2015

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

16 December 2015