Bètabibliotheken zitten vol

16 December 2015

Bij de faculteitsraadvergadering afgelopen maandag werd er geklaagd over drukte in de Bètabibliotheken. ‘Studenten van andere faculteiten hebben de weg hiernaartoe gevonden’, vatte directeur bedrijfsvoering Gert-Jan van Helden het samen. Daarmee zit het behoorlijk vol, aldus de raad. Ook in de kantine wordt steeds vaker gewerkt, wat onhandig is voor mensen die daar willen eten. In de nieuwbouw moet dat allemaal beter worden, legde Van Helden uit. De plannen voorzien in extra studieplekken, met stopcontacten en toegang tot het netwerk. Omdat dat facultaire plekken zijn, en geen locaties van de universiteitsbibliotheek, is het bovendien mogelijk om met een pasjessysteem de niet-FWN-studenten buiten te houden.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

16 December 2015

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

16 December 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

16 December 2015