Rapport blijft geheim

10 December 2015

Minister van Justitie Van der Steur houdt vol dat het politieonderzoek naar de MH17-lezing van de Leidse anatoom George Maat niet openbaar kan worden gemaakt.

Minister van Justitie Van der Steur houdt vol dat het politieonderzoek naar de MH17-lezing van de Leidse anatoom George Maat niet openbaar kan worden gemaakt. Dat blijkt uit zijn antwoord op Kamervragen die CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt en zijn D66-collega Sjoerd Sjoerdsma. Wel liggen het ongecensureerde rapport en de daarbij behorende stukken ter vertrouwelijke inzage in de Kamer. Alleen Kamerleden en Maat mogen de twee dikke ordners lezen. Maat gaat dat op 17 december ook doen.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Het is hier een zooitje'

Bewoners van de wijk Transvaal zijn de overlast door verkamering zat. Ze vinden dat de …

10 December 2015