President Oekraïne geeft lezing

25 November 2015

27 november wordt in het Academiegebouw de jaarlijkse Europalezing gehouden. Deze keer wordt deze gegeven door Petro Porosjenko, president van Oekraïne. Volgens hoogleraar en organisator Stefaan Van den Bogaert zal Porosjenko onder andere spreken over het associatieverdrag en de relatie tussen Oekraïne en de Europese Unie. Ook de oorlog met de pro-Russische separatisten en het MH17-conflict zullen waarschijnlijk aan de orde komen. De lezing is alleen toegankelijk voor genodigden. Andere belangstellenden kunnen de rede vanaf 12 uur live volgen op leidenuniv.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

25 November 2015

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

25 November 2015