President Oekraïne geeft lezing

25 November 2015

27 november wordt in het Academiegebouw de jaarlijkse Europalezing gehouden. Deze keer wordt deze gegeven door Petro Porosjenko, president van Oekraïne. Volgens hoogleraar en organisator Stefaan Van den Bogaert zal Porosjenko onder andere spreken over het associatieverdrag en de relatie tussen Oekraïne en de Europese Unie. Ook de oorlog met de pro-Russische separatisten en het MH17-conflict zullen waarschijnlijk aan de orde komen. De lezing is alleen toegankelijk voor genodigden. Andere belangstellenden kunnen de rede vanaf 12 uur live volgen op leidenuniv.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

25 November 2015

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

25 November 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

25 November 2015