Figuranten, grijp je kans

19 November 2015

Figureren naast Sigrid ten Napel (Penoza, Overspel) in de collegebanken? Dat kan de komende dagen.

Er zijn namelijk opnames voor een dramafilm die als lesmateriaal dient voor het vak On Being a Scientist van hoogleraren Bas Haring en Frans van Lunteren. ‘Zij behandelen wekelijks de rol en de verantwoordelijkheden van wetenschappers, aan de hand van scènes uit die film’, vertelt initiator en promovendus Remco van Schadewijk.
‘De film gaat over een gevierde professor die terugkeert bij zijn alma mater om college te geven aan een groep topstudenten. Het gaat over de grijze gebieden van de wetenschap. De hoofdrolspelers doen uitspraken die kloppen en tegelijkertijd heel erg fout zijn.’
Behalve Sigrid ten Napel speelt ook Reinout Bussemaker een hoofdrol. Regisseur is Joost van Ginkel. En er zijn nog zo’n dertig figuranten nodig aanstaande zaterdag, zondag en dinsdag, telkens ’s ochtends vroeg bij het Academiegebouw.

Aanmelden kan via http://goo.gl/forms/82XwvKTujP.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

19 November 2015

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

19 November 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

19 November 2015