Ziekteverzuim

18 November 2015

De Universiteit Utrecht gaat voortaan strenger zijn in de controle van ziekteverzuim bij tentamens. Dat meldt het online universiteitsmagazine DUB. Hiermee moet voorkomen worden dat studenten zich ‘strategisch’ ziekmelden: afwezig zijn zodat zij op een later moment tentamen kunnen doen. In Utrecht mogen studenten bij ziekte namelijk een toets overdoen als zij voor de inhaaltoets een onvoldoende hebben gehaald. Daardoor moet een tentamen soms drie keer worden georganiseerd. Hoe de UU de controle precies wil verscherpen, is nog onduidelijk.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

18 November 2015

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

18 November 2015