LUMC opent chillroom

5 November 2015

22 oktober opende het Leids Universitair Medisch Centrum een speciale kamer voor jonge kankerpatiënten. Deze zogenoemde chillroom, mede ingericht door de jongeren, is voorzien van een koelkast, internet en televisie. Ook is er een zithoek waar de patiënten kunnen gamen. Bovendien staat er fitnessapparatuur in de kamer; sporten draagt bij aan het genezingsproces en vermindert bijwerkingen van de behandeling. De financiering van de chillroom is mede tot stand gekomen door donateurs.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

5 November 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

5 November 2015