Leidse profsite

29 Oktober 2015

Dinsdag lanceerde de universiteit een website met daarop alle hoogleraren die ooit werkzaam waren in Leiden. In totaal bevat de database gegevens van ruim 1800 docenten, waaronder afbeeldingen, promoties, benoemingen en titels van proefschriften. Het is voor het eerst dat deze informatie op één plek terug is te vinden. De hoogleraren zijn te zoeken op vakgebied, faculteit, het type en het jaar van hun benoeming en hun geboortejaar. Zie voor de website hoogleraren.leidenuniv.nl.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

29 Oktober 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

29 Oktober 2015