Utrechtse studenten willen basisbeurs

8 Oktober 2015

Achttien Utrechtse geneeskundestudenten zijn fors duurder uit dan hun jaargenoten. Door de werkgroepindeling konden zij hun co-schappen pas wat later afronden dan de rest. In Utrecht start je daar al in je derde bachelorjaar mee. Hun jaargenoten konden zich nog per 1 augustus inschrijven voor hun master, waarmee ze nog nét aanspraak maakten op de basisbeurs in hun master. De achttien waren daarvoor net te laat. De studenten hebben daarom besloten te gaan procederen, gesteund door het Landelijk Studenten Rechtsbureau. Het college van beroep voor de examens van de Universiteit Utrecht zal zich binnenkort buigen over hun verzoek om met terugwerkende kracht eerder ingeschreven te worden.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

8 Oktober 2015

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

8 Oktober 2015