Scholierenbieb

1 Oktober 2015

Rechtenstudenten ergeren zich aan scholieren die gebruik maken van de bibliotheek in het Kamerlingh Onnesgebouw. ‘Ik heb van eerstejaars meegekregen dat er regelmatig scholieren zijn die hun schoolonderzoeken voorbereiden in de bieb van het KOG’, zei Manon Bol van studentenpartij LVS tijdens de faculteitsraad Rechten maandag. ‘En het is op dit moment al zo druk.’ Dennis Hoitink van het rechtenbestuur gaf een reactie: ‘Nu en dan komt het voor dat er scholieren zitten. Het is een onwenselijke situatie als dat ten koste gaat van onze studenten.’ Rechtendecaan Rick Lawson: ‘We willen geen tourniquets bij de ingang. De prijs die je dan betaalt is dat er dan ook wel eens andere vogels komen binnen fladderen. We zullen eens kijken of de portiers iets kunnen verzinnen. Het is lastig, want het is nogal storend om iedereen te vragen of zij hier wel studeren.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

1 Oktober 2015

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

1 Oktober 2015