Fiets sneller weg

1 Oktober 2015

De gemeente gaat de fietsoverlast bij station Leiden Centraal nog harder aanpakken. Je fiets mag er volgens de nieuwe regels nog maar twee weken staan. Die termijn gold al op sommige plekken, maar nu voor alle stalplaatsen rondom het station. Alle fietsen die langer dan twee weken staan, en de fietsen die buiten de rekken staan, gaan naar de gemeentelijke fietsopslag op bedrijventerrein de Waard. Ook daar gaan ze sneller weg: tot nu toe mocht een fiets daar dertien weken wachten op zijn baasje, maar nu gaat ‘ie na zes weken al de verkoop of de versnipperaar in.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

1 Oktober 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

1 Oktober 2015