Poolbioscoop

23 September 2015

Na films in de openlucht, vertoont het Leiden International Film Festival (LIFF) dit jaar de film Springbreakers (2012) tijdens een poolparty in een zwembad. Welk zwembad is nog niet bekend. Eerder werd al aangekondigd dat Back to the Future I (1985) en II (1989) vertoond zullen worden op de dag waarop die films zich in 2015 afspelen: 21 oktober. De rest van het festival is van 30 oktober tot 8 november. Ook komt er een Monty Python and the Holy Grail sing-a-long, vanwege de veertigste verjaardag van die film.

Deel dit bericht:

Nieuws

Grote reorganisatie bij P&O

De personeelszaken van de universiteit gaan op de schop. Er komt een nieuw Personeel …

23 September 2015

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

23 September 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

23 September 2015