Poolbioscoop

23 September 2015

Na films in de openlucht, vertoont het Leiden International Film Festival (LIFF) dit jaar de film Springbreakers (2012) tijdens een poolparty in een zwembad. Welk zwembad is nog niet bekend. Eerder werd al aangekondigd dat Back to the Future I (1985) en II (1989) vertoond zullen worden op de dag waarop die films zich in 2015 afspelen: 21 oktober. De rest van het festival is van 30 oktober tot 8 november. Ook komt er een Monty Python and the Holy Grail sing-a-long, vanwege de veertigste verjaardag van die film.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

23 September 2015

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

23 September 2015