Stalling station open

2 September 2015

De fietsenstalling onder de taxistandplaats bij het station is weer open. De gemeente had hem tijdelijk gesloten voor een flinke opknapbeurt. Zwerffietsen zijn verwijderd en de ingangen aan de kant van het station zijn gesloten. Drie maanden lang wordt er bij wijze van proef toezicht gehouden op de fietsenstalling. De toezichthouder zal de fietsen labelen en controleren of de fietsen wel echt in de rekken geplaatst worden. Dit moet voorkomen dat de stalling in de toekomst weer rommelig en overvol wordt. Rijwielen die langer dan twee weken in de stalling staan, worden verwijderd.

Op de website van de gemeente staat een overzichtskaartje met waar en hoe je je fiets mag stallen rond het station.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

2 September 2015

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

2 September 2015