Stalling station open

2 September 2015

De fietsenstalling onder de taxistandplaats bij het station is weer open. De gemeente had hem tijdelijk gesloten voor een flinke opknapbeurt. Zwerffietsen zijn verwijderd en de ingangen aan de kant van het station zijn gesloten. Drie maanden lang wordt er bij wijze van proef toezicht gehouden op de fietsenstalling. De toezichthouder zal de fietsen labelen en controleren of de fietsen wel echt in de rekken geplaatst worden. Dit moet voorkomen dat de stalling in de toekomst weer rommelig en overvol wordt. Rijwielen die langer dan twee weken in de stalling staan, worden verwijderd.

Op de website van de gemeente staat een overzichtskaartje met waar en hoe je je fiets mag stallen rond het station.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

2 September 2015