'Eerst jullie zweet, dan jullie reet'

Door Emmie van Poelgeest

Door Mattijn de Groot
12 Augustus 2015

De eerste avond van de El Cid-week, tien uur ‘s avonds, Minerva. Dit is de hiphop-night, maar Sef & Flex laten nog even op zich wachten.

In plaats daarvan: drie Minervanen, die praten over de lastige keuze tussen de sociëteit - oftewel: ‘de tent’ - en de friettent.

Van ‘de tent’ dus maar naar de ‘Feesttent’, want naast het bierkasteel aan de Rijn maakt Kraantje Pappie zijn opwachting op Quintus. En Kraan wil ‘zweet op de vloer’ en daarna onze ‘reet op de vloer’.

Missie geslaagd, dus door naar meisjes die van dj’s houden op Augustinus: Girls Love DJ’s! Voor het oplaadpunt staat een stilstaande polonaise, maar de hitte uit de zaal is al te voelen vanuit de gang. Eenmaal binnen blijken het toch vooral de heren, die hun shirts hebben uitgetrokken voor Girls Love DJ’s. Misschien toch nog eens nadenken over die artiestennaam. Uiteindelijk sluit Giocatori de avond af met ‘Drank en Drugs’ en een laatste biertje.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

12 Augustus 2015