Lustrumfeest uitverkocht

10 Juni 2015

Het lustrumfeest van de Universiteit Leiden op 26 juni is uitverkocht. Onder meer de Hermes House Band en De Jeugd van Tegenwoordig treden dan op in de Pieterskerk, om te helpen vieren dat de universiteit dit jaar haar 440ste verjaardag viert. Ook voor de voorafgaande borrel in de Faculty Club van het Academiegebouw zijn geen kaartjes meer beschikbaar. De afterparty bij studentenvereniging Quintus, waar onder meer het Leidse fenomeen Barry Badpak optreedt, is nog niet uitverkocht. Dat komt omdat die kaartjes alleen aan de deur verkocht worden. Tijdig in de rij gaan staan, dus.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

10 Juni 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

10 Juni 2015