Borrelen met Minerva

10 Juni 2015

Zondag opent studentenvereniging Minerva vanaf 16.00 uur haar deuren voor een borrel met nieuwsgierige Leidenaren. De buurtborrel was oorspronkelijk een traditie, maar werd de afgelopen decennia niet meer georganiseerd. Na de 40ste lustrumviering van de vereniging, vorig jaar, werd de zogeheten Sleutelcommissie opnieuw ingesteld. Deze zal de banden met de stad opnieuw aan proberen te halen. Tijdens de borrel zullen verschillende leden van de studentenvereniging optredens geven. Daarnaast kunnen buurtbewoners onder het genot van een hapje en een drankje kennis komen maken.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

10 Juni 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

10 Juni 2015