Hofman lid KNAW

20 Mei 2015

Hoogleraar Archeologie van het Caribisch gebied Corinne Hofman is gekozen tot lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De wetenschapskoepel noemt haar werk origineel, vernieuwend en van grote maatschappelijke relevantie. Hofman, tevens decaan van de Faculteit der Archeologie, verwierf eerder diverse subsidies en prijzen, waaronder de NWO Spinozapremie, de hoogste wetenschappelijk onderscheiding in Nederland. Naast Hofman werden nog vijftien andere nieuwe leden benoemd.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

20 Mei 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

20 Mei 2015