Hofman lid KNAW

20 Mei 2015

Hoogleraar Archeologie van het Caribisch gebied Corinne Hofman is gekozen tot lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De wetenschapskoepel noemt haar werk origineel, vernieuwend en van grote maatschappelijke relevantie. Hofman, tevens decaan van de Faculteit der Archeologie, verwierf eerder diverse subsidies en prijzen, waaronder de NWO Spinozapremie, de hoogste wetenschappelijk onderscheiding in Nederland. Naast Hofman werden nog vijftien andere nieuwe leden benoemd.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

20 Mei 2015

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

20 Mei 2015