Leidse wint FameLab

23 April 2015

Orthopedagoge Marcia Brandenburg won op 21 april de Nederlandse wetenschapscommunicatiewedstrijd FameLab in Museum Boerhaave. Ze ontving de hoofdprijs en de NTR Publieksprijs voor haar presentatie over autisme. Tijdens de finale spraken tien jonge onderzoekers in drie minuten in het Engels over een wetenschappelijk onderwerp. Brandenburg zal Nederland vertegenwoordigen in de internationale FameLab-finale tijdens het Cheltenham Science Festival in Groot-Brittannië op 1 juni. Hier nemen 25 landen het tegen elkaar op.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

23 April 2015

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

23 April 2015