Leidse wint FameLab

23 April 2015

Orthopedagoge Marcia Brandenburg won op 21 april de Nederlandse wetenschapscommunicatiewedstrijd FameLab in Museum Boerhaave. Ze ontving de hoofdprijs en de NTR Publieksprijs voor haar presentatie over autisme. Tijdens de finale spraken tien jonge onderzoekers in drie minuten in het Engels over een wetenschappelijk onderwerp. Brandenburg zal Nederland vertegenwoordigen in de internationale FameLab-finale tijdens het Cheltenham Science Festival in Groot-Brittannië op 1 juni. Hier nemen 25 landen het tegen elkaar op.

Deel dit bericht:

Nieuws

Geen Meatless Monday

Het Green Office van de universiteit en personeelspartij FNV Overheid willen graag een …

23 April 2015

'Wij willen graag bouwen'

Het kamertekort in Leiden moet in 2020 gedaald zijn tot vijfhonderd. Dat hebben de …

23 April 2015