Leidse wint FameLab

23 April 2015

Orthopedagoge Marcia Brandenburg won op 21 april de Nederlandse wetenschapscommunicatiewedstrijd FameLab in Museum Boerhaave. Ze ontving de hoofdprijs en de NTR Publieksprijs voor haar presentatie over autisme. Tijdens de finale spraken tien jonge onderzoekers in drie minuten in het Engels over een wetenschappelijk onderwerp. Brandenburg zal Nederland vertegenwoordigen in de internationale FameLab-finale tijdens het Cheltenham Science Festival in Groot-Brittannië op 1 juni. Hier nemen 25 landen het tegen elkaar op.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

23 April 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

23 April 2015