Waarschuwing

15 April 2015

De directeur van Valk, het vliegangstinstituut van de Universiteit Leiden en KLM, heeft een waarschuwing gekregen van het tuchtcollege. Hij zou niet alleen de rol van therapeut, maar op den duur ook die van vriend en zakenpartner, bekleed hebben voor een cliënte. Zij was, behalve voor vliegangst, ook voor andere psychische klachten bij hem in therapie, en deed uiteindelijk ook pr-werk. Ook de therapie zelf zou niet volgens ‘de normen van de professionele standaard’ zijn verlopen. Het tuchtcollege verklaart de klacht grotendeels gegrond, maar volstaat met een waarschuwing, uit de overtuiging dat de directeur van de zaak geleerd heeft. Bovendien heeft de voormalige cliënte zich uitgebreid laten interviewen door de Volkskrant, waarmee de directeur al ‘genoeg gestraft’ zou zijn.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

15 April 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

15 April 2015