Programma Lustrum

15 April 2015

Het lustrumprogramma van de Universiteit Leiden is bekend gemaakt. Dit jaar viert de universiteit haar 88ste lustrum met als thema ‘440 jaar vrijheid’. Naast diverse kleinere activiteiten, waaronder een serie gesprekken tussen kunstenaars en wetenschappers, organiseert de commissie ook twee grote activiteiten. Op 25 juni kunnen studenten en medewerkers meedoen aan de University Sports Challenge, een ludieke meerkamp met onder andere levend Angry Birds, wipeout en bumperball (voetballen met een grote skippybal om het lijf). Op 26 juni vindt het lustrumfeest plaats, met optredens van onder meer De Jeugd van Tegenwoordig in de Pieterskerk en een afsluitend feest bij Quintus. Kaarten zijn vanaf 20 april te koop.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

15 April 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

15 April 2015