Geen gratis koffie meer

1 April 2015

De koffie op de universitaire faculteiten en in de universiteitsbibliotheek is niet meer gratis.

‘Alle warme drankenautomaten met betaalsysteem zijn vervangen’,  zegt woordvoerder Caroline van Overbeeke. ‘En de betaalsystemen zijn weer in gebruik gesteld.’ De automaten zouden in het najaar van 2014 vanwege de opheffing van de chipknip omgebouwd worden naar contactloos betalen, maar wegens fabricageproblemen bij koffiefirma Maas International was de koffie voor de Leidse student gratis gemaakt. Dit als service van de universiteit aan de student, volgens Van Overbeeke. In januari werd duidelijk dat Maas er iets langer over ging doen dan eind december aangegeven was. Uiteindelijk heeft de student drie maanden van de gratis koffie kunnen genieten. De gemaakte kosten zijn voor de rekening van Maas. De universiteit zelf heeft geen verlies gemaakt. VVDG

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

1 April 2015

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

1 April 2015