Verdachte van brand Peli vrijgekomen

18 Maart 2015

De 29-jarige verwarde man die vorige week zondagochtend werd aangehouden op verdenking van brandstichting in de Pelikaanhof is inmiddels weer vrijgelaten, aldus de politie. Hij blijft vooralsnog wel verdachte in het onderzoek. De oorzaak van de brand is nog steeds onbekend. Het onderzoek is nog in volle gang. De rust in het studentencomplex is wel weergekeerd. ‘Ze zijn nog steeds druk bezig met schoonmaken, maar het is weer prima leefbaar’, zegt bewoonster Nidia van Strien. ‘De eigenaar van het appartement naast de brand heeft van DUWO een tijdelijke woning aangeboden gekregen. Aan het appartement in kwestie wordt volop geklust’, vertelt Bastiaan Brozius van het studentenbeheer.

Deel dit bericht:

Nieuws

Kamertekort blijft nijpend

Nederlandse studenten blijven door het leenstelsel langer bij hun ouders wonen. Dankzij …

18 Maart 2015

Red superprins Panji

De UB is een crowdfundingsactie gestart om een groot aantal handschriften over de …

18 Maart 2015