Verdachte van brand Peli vrijgekomen

18 Maart 2015

De 29-jarige verwarde man die vorige week zondagochtend werd aangehouden op verdenking van brandstichting in de Pelikaanhof is inmiddels weer vrijgelaten, aldus de politie. Hij blijft vooralsnog wel verdachte in het onderzoek. De oorzaak van de brand is nog steeds onbekend. Het onderzoek is nog in volle gang. De rust in het studentencomplex is wel weergekeerd. ‘Ze zijn nog steeds druk bezig met schoonmaken, maar het is weer prima leefbaar’, zegt bewoonster Nidia van Strien. ‘De eigenaar van het appartement naast de brand heeft van DUWO een tijdelijke woning aangeboden gekregen. Aan het appartement in kwestie wordt volop geklust’, vertelt Bastiaan Brozius van het studentenbeheer.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

18 Maart 2015

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

18 Maart 2015