Meer fietsenstallingen

18 Maart 2015

De gemeente Leiden heeft sinds begin maart nieuwe fietsenrekken geplaatst bij Leiden Centraal. Tenminste, zo duidt de gemeente de locatie aan. Nog voorbij de bussen, tussen het tunneltje naar het Leids Universitair Medisch Centrum en de Plesmanlaan, staan rekken voor 800 fietsen. Voor de mensen die hun fiets graag in de buurt van hun bestemming willen parkeren, is er ook hoop. Op de plek van het Gat van Van der Putte moet een multifunctioneel gebouw komen, met daaronder een grote fietsenstalling. Die zou ergens in het midden van 2018 open moeten gaan.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

18 Maart 2015

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

18 Maart 2015