Gebr. Geluidsoverlast

18 Maart 2015

Onderzoeken naar een geluidslek bij poppodium Gebr. De Nobel hebben de exacte oorzaak nog niet aan het licht gebracht. Dat schrijft wethouder Robert Strijk in een brief aan de raadscommissie Werk en Middelen. Volgens Strijk is desalniettemin ‘wel geconstateerd dat maatregelen treffen aan een van de gevels een eerste goede stap is’. Bij bepaalde lage frequenties, die vooral bij dance een zwaartepunt vormen, is bij die gevel namelijk ‘een duidelijk verhoogde geluidsuitstraling’ vastgesteld vanuit de grote zaal. Na die aanpassing, waarmee op z’n vroegst in april gestart wordt, volgen nieuwe metingen, aldus de wethouder.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

18 Maart 2015

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

18 Maart 2015