Nature gratis

3 December 2014

Artikelen uit het Britse wetenschapsblad Nature en 48 zustertitels als Nature Physics en Nature Neuroscience zijn voortaan gratis te lezen, zo maakte uitgever McMillan van het blad dinsdag bekend. Tenminste: gratis voor mensen met de juiste connecties. Nature-abonnees kunnen artikelen delen via een link, en die link laat mensen het artikel lezen – niet opslaan of printen – via ReadCube, een soort Blendle, waar McMillan hoofdinvesteerder in is. Universiteiten kunnen alle Nature-artikelen vanaf het begin in 1869 delen, gewoon menselijke abonnees kunnen dat doen met alles vanaf 1997.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

3 December 2014

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

3 December 2014