Muizenlijkjes

8 Oktober 2014

Bijna ieder studentenhuis kampt met muizen en menig student vindt wel eens een weerzinwekkend cadeautje van de huiskat voor de deur. Gooi het muizenlijkje niet meteen weg. Het radioprogramma Vroege Vogels roept iedereen op om foto’s van de dode muizen in te sturen via de website waarneming.nl. Zo kunnen biologen de muizenverspreiding in Nederland beter in kaart brengen. Op de foto dient in elk geval de zijkant van de muis, van kop tot staart, te worden vastgelegd. Dat maakt het voor de biologen makkelijk om het diertje te determineren.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

8 Oktober 2014

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

8 Oktober 2014