Subsidie voor LUCAS

3 September 2014

Het Leiden University Centre for the Arts in Society (LUCAS) ontvangt een subsidie van 850.000 euro voor het aanstellen van vier nieuwe promovendi. De subsidie is afkomstig uit het Graduate Programme van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), dat de ontwikkeling van jong wetenschappelijk talent verder beoogt te versterken. De promovendi zullen bijdragen aan het onderzoeksprogramma The Arts in Society, dat ‘nagaat hoe kunst, literatuur en film een rol spelen in maatschappelijke structuren, ontwikkelingen en debatten van de Klassieken tot nu.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

3 September 2014

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

3 September 2014