Selfieplicht

3 September 2014

Geen A4-tje waarop studenten voor aanvang van het college snel hun naam krabbelen, maar selfies moeten bewijzen dat studenten van de Christelijke Hogeschool Ede zich aan de aanwezigheidsplicht houden. Althans, bij de colleges van het vak mediatheorie. De bedoeling is dat studenten zichzelf in de collegezaal op de kiek zetten. Aan het eind van het blok moeten ze hun persoonlijke fotocollage op de Facebookpagina van de opleiding plaatsen. In het laatste college, over social media, wordt bovendien nader ingegaan op de collages.

Deel dit bericht:

Nieuws

'Er valt nu een gat'

De universiteit krijgt voorlopig nog geen ombudsfunctionaris voor het personeel. …

3 September 2014

De docent is kwijt

Zowel de ombudsfunctionaris voor studenten als de vertrouwenspersoon …

3 September 2014