Transfer

12 December 2013

Hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf verruilt vanaf 1 februari 2014 de Universiteit Leiden voor Utrecht. In Leiden is zij momenteel nog verbonden aan het Centre for Terrorism and Counterterrorism als hoogleraar conflict en veiligheid in historisch perspectief. Vanwege haar expertise is zij bij het grote publiek ook bekend door haar optredens in de media. Deze zomer was De Graaf nog te gast bij het tv-programma Zomergasten. Aan de Universiteit Utrecht gaat zij fulltime aan de slag als hoogleraar International Relations & Global Governance. De Graaf studeerde geschiedenis en Duits in Utrecht en Bonn.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

12 December 2013

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

12 December 2013