Rubiconsubsidies

11 April 2013

Drie recent gepromoveerde Leidse onderzoekers kregen van subsidieverstrekker NWO een zogeheten Rubiconbeurs. Met dat geld kunnen ze twee jaar lang postdoc-onderzoek doen in het buitenland. Archeoloog Quentin Bourgeois gaat in het Deense Aarhus werken aan computermodellen voor grafheuvelrijen. Fysicus Jan Dahlhaus vertrekt naar het prestigieuze Berkeley, California, om zijn onderzoek naar Majorana-fermionen voort te zetten. Psychologe Kim de Jong gaat aan de University of Pennsylvania werken en daar onderzoek doen naar feedback voor psychotherapeuten.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

11 April 2013

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

11 April 2013