Laat staan, die baard!

28 Maart 2013

Nog een Facebookhype in studerend Nederland: ‘Zonder baard, geen praeses’ voorziet gratis en voor niks elke voorzitter van baardgroei. Onder meer Quintus, SSR, Asopos en NSL zijn al bebaard, samen met ruim 60 anderen. Hierbij zijn ook vrouwen, zoals Celine van Es, voorzitster van de Leidse PKvV. De bedenker van de site, Bram Kuiper (23) uit Rotterdam, kwam op het idee na het succes van ‘Zonder baard, geen koning’. ‘Het begon als een inside joke voor mijn eigen vereniging’, vertelt hij. ‘Maar de likes kwamen ineens overal vandaan.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

28 Maart 2013

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

28 Maart 2013