Rugbyfinale

18 April 2012

Het Leidse Studenten Rugby Gezelschap (LSRG) heeft de finale van de Nederlandse Studentenbeker bereikt. In de halve finale had het LSRG met 16-8 afgerekend met de Utrechtse concurrentie. Zaterdag 21 april spelen zij om 15:00 uur in Utrecht de finale tegen DSR-C uit Delft. Pikant detail is dat LSRG in de poulefase van het toernooi verloor van DSR-C. LSRG zint dan ook op revanche en volgens een mail van bestuurslid Robbert van der Linde ‘is er geen zoetere wraak dan in de finale winnen van de aartsrivaal.’ De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van de Utrechtse Rugbyclub, Sportpark Rijnvliet 5.

Deel dit bericht:

Nieuws

Werkgroepen Rechten bomvol

De werkcolleges bij Rechten zitten propvol. Dat komt vooral doordat het heel moeilijk is …

18 April 2012

Gezocht: stamceldonoren

Taalwetenschappers werven deze week stamceldonoren in de kantine van het Lipsius.

18 April 2012