Rugbyfinale

18 April 2012

Het Leidse Studenten Rugby Gezelschap (LSRG) heeft de finale van de Nederlandse Studentenbeker bereikt. In de halve finale had het LSRG met 16-8 afgerekend met de Utrechtse concurrentie. Zaterdag 21 april spelen zij om 15:00 uur in Utrecht de finale tegen DSR-C uit Delft. Pikant detail is dat LSRG in de poulefase van het toernooi verloor van DSR-C. LSRG zint dan ook op revanche en volgens een mail van bestuurslid Robbert van der Linde ‘is er geen zoetere wraak dan in de finale winnen van de aartsrivaal.’ De wedstrijd wordt gespeeld op het veld van de Utrechtse Rugbyclub, Sportpark Rijnvliet 5.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

18 April 2012

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

18 April 2012