Vette-hap-declaraties

7 Maart 2012

Staatssecretaris voor het hoger onderwijs, Halbe Zijlstra, laat zich niet met kaviaar en champagne verwennen op kosten van de belastingbetaler. Hij is wel een MacDonalds-liefhebber, blijkt uit zijn openbaar gemaakte declaraties. In 2011 liet hij acht keer de Staat betalen voor een bezoek aan de fastfoodketen. Wat hij bestelde is onbekend. Wel is duidelijk dat hij door heel het land Macs aandoet en niet alleen in de buurt van zijn ministerie een vette hap haalt. Hij bezocht ook vestigingen in Lemmer, Bodegraven, Delft, Leiderdorp en Roosendaal. De rest van de declaraties van Zijlstra zullen waarschijnlijk ook niet tot Kamervragen leiden.
Alhoewel, het plaatsen van een spot in een kantoor in de Hoftoren loopt wel erg flink in de papieren: € 1436,-. De staatssecretaris bestelde verder meubilair voor zijn kantoor en hij schafte een Blackberry en een iPad aan.

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

7 Maart 2012

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

7 Maart 2012