Niet snijden

7 Maart 2012

De voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, Bernard Wientjes, vindt dat het hoger onderwijs moet worden ontzien in de komende bezuinigingsronde ‘De groeimotoren van onze economie daar moet je van afblijven’, zei Wientjes bij een bijeenkomst vorige week ter ere van het vijfjarige bestaan van het samenwerkingsverband van de drie technische universiteiten in Nederland. ‘Kom als kabinet juist nu niet aan onderwijs, aan onderzoek en wetenschap, de topsectoren, de universiteiten.’ Wat hem betreft is nu ‘gaan snijden in de kennisinvesteringen volstrekt verkeerd.’

Deel dit bericht:

Nieuws

Na 55 jaar alsnog geslaagd

Wie maakt er nu mee dat je ruim 55 jaar na dato alsnog een diploma krijgt? Het overkwam …

7 Maart 2012

Mannendagen werken niet

Vrouwendagen bij de bèta’s werken wel, maar het lukt pedagogiek niet om op …

7 Maart 2012