prijs

5 Oktober 2011

Dr. Sergio Iopollo van de Leidse Sterrewacht heeft de Dick Stufkensprijs gewonnen. Hij kreeg de prijs voor zijn proefschrift over scheikunde in de ruimte. In het laboratorium probererde Iopollo zo goed mogelijk de extreme omstandigheden van het heelal na te bootsen. Daarin ontstaan uiteindelijk allerlei verschillende moleculen, die de bouwstenen zouden kunnen worden van leven. De Dick Stufkensprijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Holland Research School of Molecular Chemistry, een Amsterdams-Leidse onderzoeksschool. De prijs bestaat uit duizend euro en een oorkonde.

Deel dit bericht:

Nieuws

KNAW: beloon repliceren

Replicatie-onderzoek moet veel normaler worden, vindt de Koninklijke Nederlandse Akademie …

5 Oktober 2011

Nominaal is niet normaal

Het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR) sleept de Erasmus Universiteit voor de …

5 Oktober 2011